• *** Welkom op onze website! ***     • *** Welkom op onze website! ***     • *** Welkom op onze website! ***    

Geroosterde dorade met spek, limoen & koriander


 

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Spoel de dorades onder stromend water schoon en dep de vis droog. Vul de dorades met de limoen en de koriander. Omwikkel de vis met de plakjes ontbijtspek. Zet het spek eventueel vast met cocktailprikkers. Bestrooi ze met zout en peper en leg de dorades op een bakplaat met bakpapier. Rooster de dorades 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, tot de vis gaar is en het spek bruin en krokant. Lekker met couscous met extra koriander, grofgehakte pistachenootjes, limoensap, een royale scheut olijfolie en zout en peper naar smaak.

Ingrediënten

  • 4 dorades, panklaar
  • 2 limoenen, in plakjes
  • 1 bosje koriander, grofgehakt
  • 12 plakjes ontbijtspek
  • 2 el olijfolie

Tip

Leg de dorades in een visklem en rooster ze op de barbecue goudbruin en gaar.

 

U kunt ons hier vinden

HEERHUGOWAARD

RAADHUISPLEIN 
Maandag  van 10.00 tot 16.00

DEN HELDER

BEATRIXTRAAT

zaterdag 8.00 tot 16.00

Waar vindt u ons?
© 2018 | Home | Contact
Powered by: WebBuro WebBuro